Το Αγγελικό Reiki,  είναι ο δρόμος της Αγάπης & του Φωτός

Το Αγγελικό Reiki,   είναι ένας φωτεινός δρόμος για  αυτογνωσία & θεραπεία, είναι μία πνευματική ενεργειακή μέθοδος που  έχει ευεργετικά αποτελέσματα στο σώμα, το νου & την  ψυχή,  φέρνει ευτυχία, αγάπη & φως στη ζωή μας. Είναι ένα πλήρες σύστημα θεραπείας από τις πιο αγνές μορφές,  αφού  η Θεϊκή δόνηση ρέει μέσα από το θεραπευτή, που λειτουργεί σαν κανάλι για να  διοχετεύσει την  αγγελική ενέργεια &  να μεταφέρει τη δόνηση αυτή στον θεραπευόμενο.
Το Αγγελικό Reikiείναι ένα σύστημα που οδηγεί τον κάθε άνθρωπο στο φως  & στην παρουσία των Αγγέλων στη ζωή του. Το Αγγελικό Reiki,   αλλάζει, μετατρέπει &  μετουσιώνει ότι χρειάζεται σε καθαρό φως &  το επιστρέφει στην αρχική Θεϊκή του μορφή, γιατί θεραπεύει την αιτία & όχι το αποτέλεσμα. Το Αγγελικό Reiki,   δεν είναι θρησκευτικό δόγμα ούτε & βασίζεται σε κάποια θρησκεία, η εφαρμογή του δεν προϋποθέτει πίστη στους Αγγέλους, η ενέργεια &  η θεραπεία είναι διαθέσιμη για τον καθένα. Ο κύριος σκοπός του Αγγελικού Reiki, είναι να επανασυνδέσει την ανθρωπότητα με το Θείο.

Το να λαμβάνεις θεραπεία από τους Αγγέλους, είναι μια υπέροχη εμπειρία, γεμάτη αγάπη & Φως.

Το Αγγελικό Reiki,  είναι ένα από τα τελευταία θεραπευτικά συστήματα που δόθηκε μέσω   channeling από τον Αρχάγγελο Μέτατρον στον Kevin Core μεταξύ του Οκτωβρίου του 2002 & του  Φεβρουαρίου του 2003.

Αυτή την εποχή αλλάζει η δόνηση που περιβάλλει τη γη & η  υψηλότερη δόνηση του Αγγελικού Βασιλείου  αγκυροβολεί  τώρα στη γη, αλλάζοντας τη συνειδητότητά μας. Οι Άγγελοι που αποτελούν μέρος του Θεϊκού,  γίνονται φορείς της δόνησης του Θείου Νου & καθώς η συνειδητότητά μας αυξάνει τη δόνησή της, συνδεόμαστε  & εμείς  με τον Θείο Νου. Το Αγγελικό Βασίλειο μας καθοδηγεί ώστε να γίνουμε  κανάλια.  Μέσα από αυτή τη  γνώση, που μεταδίδετε από τους  Δασκάλους του Αγγελικού Reiki,    & μέσα από το σύστημα αυτό θα εξασκηθούμε  στο να γίνουμε φορείς της ενέργειας του Θείου Νου.  Όταν είμαστε το κανάλι αυτής της ενέργειας, θα δώσουμε στον εαυτό μας & στη συνειδητότητά μας, τη δυνατότητα να ενωθεί με το Θείο. Αυτή η ένωση της ανθρώπινης με τη Θεϊκή συνειδητότητα,  είναι η διαδικασία που αποκαλούμε  Ανάληψη.
Οι Άγγελοι μέσω του Αγγελικού
Reiki,   φέρνουν μια ενέργεια που θα μας βοηθήσει να ενσωματώσουμε  τον Ανώτερο Αγγελικό μας Εαυτό, να ξεπεράσουμε τον φόβο & τις ασθένειες,  κατανοώντας  πως είμαστε όλοι ένα. Κάθε θεραπεία είναι τέλεια & όλοι εμείς είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε & να γειώσουμε  την δόνηση της Αγάπης στην καρδιά μας με την καθοδήγηση του Αρχάγγελου Μέτατρον.

Το φως είναι πληροφορία. Η Αγάπη είναι θεραπεία.

Ελάτε να κάνετε ένα ταξίδι αυτογνωσίας μέσα από το δρόμο των Αγγέλων & του Reiki,   μέσα από το μονοπάτι της Αγάπης & του Φωτός που  σας τοποθετεί στο δικό σας πνευματικό μονοπάτι &  την γνώση του εαυτού σας,  ως του θεραπευτή που αληθινά είστε!

Υπάρχει μόνο μια θεραπεία….Η Αγάπη!

Αγάπη & Φως στη ζωή σας!

Καίτη Σαμαρτζή

Δασκάλα  & θεραπεύτρια Αγγελικού Reiki 

Σύμβουλος Ανάπτυξης